KAYSERİ / PINARBAŞI - Panlı Ortaokulu

Ock

Okulumuzda Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi ile ilgili rehberlik etkinlikleri yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda Okul Aile Birliği Toplantısı 11/01/2023 tarhinde gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz 7/A Sınıfında Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası büyük bir çoşkuyla kutlandı.Emeği geçen herkese teşekkürler...

Ara

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA 15.07 ŞAFAK VAKTİ ADLI FİLM ÖĞRENCİLERİMİZE İZLETİLMİŞTİR.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'ÜN VEFATININ 84.YILI ANMA ETKİNLİKLERİ OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz 5 öğrenci ve 1 öğretmenle Kayseri'de  düzenlenen kitap fuarına katılmıştır.

Ekm

AİLE OKULU EĞİTİMİ EĞİTİCİ KURSUNA OKULUMUZDAN ÖĞRETMENLERİMİZDE İŞTİRAK ETTİ.

Ekm

Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün öncülüğünde Pazarören'de gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunlarına okulumuzu temsilen 3 öğrencimiz ile katıldık.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı ve afet eğitimi semineri yapılmıştır.

May

Okulumuz 3-A Sınıf Öğretmeni Hilal KAYNAK'ın yürütücülüğü yaptığı ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ceyhun KAYA'nın ve öğrencilerimizin katılımıyla devam eden DEVE CÜCE DEPREM PROJEMİZ başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Hilal KAYNAK öncülüğünde ve BT Öğretmeni Ceyhun KAYA'nın katılımıyla E TWİNNİNG -DEVE CÜCE DEPREM PROJEMİZ .

Deprem konusunu öğrencilerimize eğlenceli bir şekilde öğretiyoruz.